#kenapa Rasa Int3tree Ni Lain Dari Yang Lain

#kenapa Rasa Int3tree Ni Lain Dari Yang Lain

#KENAPA RASA INT3TREE NI LAIN DARI YANG LAIN DAN SGT SEDAP???
DIA PUNYA RASA COKLAT TU SANGAT \"EXCLUSIVE\"!!
.
PATUTLAH SEDAP, RUPANYA BUKAN JE ADA COKLAT HITAM TP ADA CAMPURAN SERBUK KOKO JUGAK!! MMG LUAR BIASA!!
.
TAHU TAK SEBENARNYA SERBUK KOKO TU SENDIRI DAH BYK KHASIATNYA. JOM KENALI 3 KHASIAT UTAMA SERBUK KOKO NI!!
.
Serbuk koko ni dibuat dengan proses menghancurkan biji koko dan mengeluarkan serta mengasingkan lemak koko itu sendiri. Kajian mendapati serbuk koko dapat memberikan khasiat yang tersendiri seperti :
.
MENGURANGKAN RISIKO OBESITI
Selaras dengan beberapa kajian terkini, para saintis percaya bahawa koko mempunyai beberapa potensi manfaat yang menghalang risiko obesiti dalam tubuh anda. Pengambilan koko secara berkala memodulasi metabolisme lipid untuk mengurangkan sintesis asid lemak. Koko yang paling terkenal dengan peranannya dalam pengeluaran coklat. Walau bagaimanapun, penyelidikan moden telah mendedahkan bahawa ia mengandungi sebatian penting yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan anda.
.
MEMPERBAIKI MOOD SESEORANG
Menurut saintis, koko mempunyai kesan yang baik dalam membantu melepaskan tahap tekanan. Kajian mendapati bahawa flavonols dalam serbuk koko meningkatkan mood anda yang negatif dengan meningkatkan aktiviti kognitif untuk melegakan serta meningkatkan semangat mental.
.
MENGEKALKAN TAHAP KOLESTEROL
Koko mempunyai kesan hypocholesterolemic dan hypoglycemic pada kedua-dua tahap kolesterol dan glukosa. Penyelidik telah mengamati pengurangan kolesterol LDL, tahap glukosa, dan trigliserida pada orang yang mengambil serbuk koko dan membawa kepada mengurangkan risiko penyakit jantung.
.
.
INT3TREE PRODUK UTK PELAJAR YANG MENGGUNAKAN COKLAT HITAM SEBAGAI BAHAN UTAMA DAN 9 BAHAN TERBAIK YANG LAIN UTK MEMBANTU PELAJAR LEBIH BERTENAGA DAN TAK MENGANTUK DI KELAS.
.
#int3tree
#bekalkanint3treesetiaphari
.