Ibu Ayah , Sedap Lah Int3tree Ni !!!

Ibu ayah , Sedap lah int3tree ni !!! . risau tak kalau belikan anak2 maka supliment balik2 rumah mereka tak nak makan ?? hahhhh..membazir rasanyaa kan.. . anak2 pula da lah selalu buat korang risau dgn tahap pembelajaran mereka..lagi2 nak exam nampak mereka asik tidor dan mcm malas je nak belajar..Allah risaunyaaa tak terkata.. . jangan risau, int3tree ni rasanya coklat..dark coklat berbentuk serbuk..pertama dekat malaysia produk minda mcm ni..yang lain tu jus kapsul tp kami adalah firsttttt berbentuk serbuk..mak ayah pasti happy sbb anak2 akan suka rasanyaaa yang sgt sedap.. . ohh ya, kami juga menerima banyak award atas kejayaan produk kami..so nak ibu ayah jgn risau ye.. . nik adam mika pun makan int3tree ni dan korang bole tgk lakonan mantap dia..Dia kata dia sgt senang nak menghafal bila makan int3tree. . Dapatkan dari pengedar sah sbb anda bole menang sebuah kereta dan beberapa biji motor jika beli dgn pengedar yg sah atau direct je inbox kami.. . Aishah Selamat / Gombak/Sentul/KL /www.wasap.my/60132508513 / fb: Aishah Sa'iedah Selamat Julia Hana/ Telok Gong- Shah Alam / www.wasap.my/60109825424 / fb: Julia Hana Murni Sanusi/Rantau Panjang/ Bandar Sultan Suleiman/ Klang www.wassap.my/60173747877/ fb: مورني سانوسي Faridah Ismail / Klang-Shah Alam / www.wasap.my/60192753763 / fb: Faridah Ismail Fadzil aka ABI / Cod sekitar Rawang dan Hulu Selangor / www.wasap.my/60182276769 / fb: Mohd Fadzil Bin Ibrahim Umi Siti /Telok gong/port klang/putrajaya www.wassap.my/601118832693/ fb: umi siti Muhaini / cod klang, port klang / shah alam / www.wasap.my/60199486659 / fb : Muhaini Mohamed Tihanni Khairul Anuar/ Keningau / www.wasap.my/60135744785 / fb: Tihanni Khairul Anuar Baizura a.k.a mama ra/ cod kota bharu / www.wasap.my/60169224040 / fb : Baizura Ismail / https://www.facebook.com/int3treekotabharu/ Adlin / Petaling jaya/Ara Damansara/Shah alam/seri kembangan / www.wasap.my/60133587743 / fb: Adlin Alynn Yusof Islaa/port klang-klang-shah alam/ www.wasap.my/601115299286/ fb: Islawati Ibrahim Hasnah Johari/Bandar Sultan Suleiman/ Klang/www.0196903617/ fb: Hasnah johari Yangsnie Tni /BSS,port Klang Klang-Shah Alam / www.w asap.my/60109071273 / Fb: Yangsnie Tni Sarinih sariou / bukit tinggi / pandamaran / bayu perdana Www.wasap.my/60172800704 Fb: Quinn CR Kak Yatt/Pt. Raja/Batu Pahat/Rengit/Benut/Air Hitam /YPeng/www.wasap.my/0197846838/fb: Kak Yatt Rohaya Suhaimi/Puchong/Putrajaya/Klang www.wassap.my/60162159700/ fb: Rohaya Suhaimi TurianiAinie/bandar sultan sulaiman/www.wassap.my/0182054479/fb: Turiani Ainie Salwani/TamanTanjungMinyak/Melaka/www.wasap.my/60183150049/FbWanSalwaniIshak . #int3tree #resultanakbagusdenganint3tree #terimakasihibu #DMDC_EMPIRE